Stadsbus van RET in brand op de A29 Barendrecht

woensdag 11 januari 2017 19:40

Barendrecht – Een stadsbus is woensdagmiddag in de Heinenoordtunnel van de A29 in brand, de buschauffeur merkte op dat er rook uit de achterkant van de bus kwam. De chauffeur reageerde direct en zette dus bus na de tunnel op de vluchtstrook.

De chauffeur verliet de lege bus, de brandweer kwam snel ter plekke om de brand in motorruimte te blussen. De schade bleef beperkt door de snelle inzet van een poederblusser en water van de brandweer.

De bus maakte een proefrit na een reparatie. Of hierdoor ook de brand is ontstaan is niet  bekend. Een berger heeft de bus weggesleept.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Stadsbus van RET in brand op de A29 Barendrecht
Schrijver:

 

 

Barendrecht – Een stadsbus is woensdagmiddag in de Heinenoordtunnel van de A29 in brand, de buschauffeur merkte op dat er rook uit de achterkant van de bus kwam. De chauffeur reageerde direct en zette dus bus na de tunnel op de vluchtstrook.

De chauffeur verliet de lege bus, de brandweer kwam snel ter plekke om de brand in motorruimte te blussen. De schade bleef beperkt door de snelle inzet van een poederblusser en water van de brandweer.

De bus maakte een proefrit na een reparatie. Of hierdoor ook de brand is ontstaan is niet  bekend. Een berger heeft de bus weggesleept.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!