Politie op zoek naar eigenaar dode pup Kralingse Bos Rotterdam

donderdag 12 januari 2017 16:23

Rotterdam – De politie is op zoek naar de eigenaar van een dode puppy die werd aangetroffen langs de Prinses Beatrixlaan in het Kralingse Bos. Het lijkt erop dat het jonge hondje is gedumpt. Het beestje lag verstopt tussen de takken.

De dierenpolitie werd op de hoogte gesteld door de dierenambulance. Het hondje was niet nog gechipt. Zij vragen om eventuele getuigen zich te melden. Ook wordt er gezocht naar personen die het hondje herkennen en weten van wie deze kan zijn.

https://twitter.com/POL_Lieder/status/819533517877112832

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie op zoek naar eigenaar dode pup Kralingse Bos Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie is op zoek naar de eigenaar van een dode puppy die werd aangetroffen langs de Prinses Beatrixlaan in het Kralingse Bos. Het lijkt erop dat het jonge hondje is gedumpt. Het beestje lag verstopt tussen de takken.

De dierenpolitie werd op de hoogte gesteld door de dierenambulance. Het hondje was niet nog gechipt. Zij vragen om eventuele getuigen zich te melden. Ook wordt er gezocht naar personen die het hondje herkennen en weten van wie deze kan zijn.

https://twitter.com/POL_Lieder/status/819533517877112832

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!