Politiehelikopter ingezet voor zoektocht naar berovers Keerkring Capelle aan den IJssel

vrijdag 13 januari 2017 21:18

Capelle ad IJssel – De politiehelikopter en agenten op de grond zijn vrijdagavond op zoek gegaan naar 4 tot 6 jongeren. Op de Keerkring beroofden zij iemand van een telefoon en een portemonnee. De verdachten sloegen op de vlucht richting het Damsterdiep.

Om de pakkans te vergroten is de politiehelikopter ingezet. Ook een groot aantal eenheden zijn op zoek naar de jongens die in het zwart zijn gekleed.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politiehelikopter ingezet voor zoektocht naar berovers Keerkring Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle ad IJssel – De politiehelikopter en agenten op de grond zijn vrijdagavond op zoek gegaan naar 4 tot 6 jongeren. Op de Keerkring beroofden zij iemand van een telefoon en een portemonnee. De verdachten sloegen op de vlucht richting het Damsterdiep.

Om de pakkans te vergroten is de politiehelikopter ingezet. Ook een groot aantal eenheden zijn op zoek naar de jongens die in het zwart zijn gekleed.

 

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!