Automobilist raakt van de weg door gladheid Hoekseweg Strijen

zondag 15 januari 2017 12:16

Strijen – Een 59-jarige Strijenaar is zondagmorgen met zijn auto te water geraakt. Door gladheid op de Hoekseweg raakte de auto van de weg en belandde in de sloot. De auto kwam op zijn dak terecht waardoor de bestuurder het voertuig niet kon verlaten.

Omstanders sprongen in de sloot en hielden de man boven water. Diverse ambulances kwamen ter plekke om medische hulp te verlenen. De brandweer haalde het slachtoffer uit het wrak. De omstanders zijn aan onderkoelingsverschijnselen behandeld. De man is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Foto : Politie Hoeksche Waard

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Automobilist raakt van de weg door gladheid Hoekseweg Strijen
Schrijver:

 

 

Strijen – Een 59-jarige Strijenaar is zondagmorgen met zijn auto te water geraakt. Door gladheid op de Hoekseweg raakte de auto van de weg en belandde in de sloot. De auto kwam op zijn dak terecht waardoor de bestuurder het voertuig niet kon verlaten.

Omstanders sprongen in de sloot en hielden de man boven water. Diverse ambulances kwamen ter plekke om medische hulp te verlenen. De brandweer haalde het slachtoffer uit het wrak. De omstanders zijn aan onderkoelingsverschijnselen behandeld. De man is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Foto : Politie Hoeksche Waard

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!