Lafaard gooit ruit ambulance in voor diefstal Schinnenbaan Rotterdam

zondag 15 januari 2017 21:07

Rotterdam – Een ongelooflijke kansloos persoon heeft zondagavond wel een hele laffe daad op zijn geweten gekregen. Hij gooide op de Schinnenbaan de ruit van een ambulance in om de privétas van een ambulancebroeder te stelen. Het personeel was op dat moment hulp aan het verlenen in een woning.

Degene ging ervandoor nadat hij de tas had gejat. Ambulancepersoneel kwam beteuterd bij de ambulance aan. Een andere ambulance moest ter plaatse komen om de patient naar het ziekenhuis te brengen. De politie is op zoek naar getuigen van dit incident.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Lafaard gooit ruit ambulance in voor diefstal Schinnenbaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een ongelooflijke kansloos persoon heeft zondagavond wel een hele laffe daad op zijn geweten gekregen. Hij gooide op de Schinnenbaan de ruit van een ambulance in om de privétas van een ambulancebroeder te stelen. Het personeel was op dat moment hulp aan het verlenen in een woning.

Degene ging ervandoor nadat hij de tas had gejat. Ambulancepersoneel kwam beteuterd bij de ambulance aan. Een andere ambulance moest ter plaatse komen om de patient naar het ziekenhuis te brengen. De politie is op zoek naar getuigen van dit incident.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!