woensdag, augustus 4, 2021
21.1 C
Rotterdam
woensdag 4 augustus 2021

Verkeersruzie mogelijk oorzaak van ongeval Provincialeweg Leiderdorp

Leiderdorp – Zondagavond 15 januari heeft er omstreeks 17:30 uur op de Provincialeweg ter hoogte van de zogenoemde koeienrotonde in Leiderdorp een ongeval plaatsgevonden. De politie is na het ontvangen van de melding direct met meerdere voertuigen ter plaatse gegaan.

Op locatie bleek er op de Provincialeweg, in de richting van Leiden, inderdaad een ongeval plaatsgevonden te hebben tussen een personenauto en een personenbusje. Bij het ongeval raakten niemand gewond. De exacte toedracht van het ongeval was ten tijde het incident nog niet helemaal duidelijk bij de politie. De politie sprak over een mogelijk plaatsgevonden verkeersruzie wat vervolgens tot een ongeval heeft geleid.

Vanwege het incident werd een deel van de Provincialeweg, in de richting van Leiden, afgesloten voor het verkeer. Het verkeer werd door de politie om het ongeval begeleid. De politie heeft tijdens het incident enkele getuigenverklaringen opgenomen van personen die wat gezien zouden hebben.

Een familielid van de bestuurster, welke betrokken was geraakt bij het ongeval, kwam ter plaatse om poolshoogte te nemen en te kijken of alles goed ging met de familielid. Toen deze persoon, direct na het ter plaatse komen, diverse oordelen en meningen had over het ongeval en de bestuurder van het andere voertuig was de politie de komst van deze persoon al snel zat waardoor zij de persoon vriendelijk hebben verzocht weg te gaan van het plaats incident.

Uiteindelijk is de persoon, nadat de politie hem meerdere malen heeft verzocht weg te gaan vertrokken met zijn voertuig, welke tevens ongelukkig en gevaarlijk stond vóór de veilige afzetting van de politie. Beide voertuigen liepen door het ongeval schade op, echter hoefde de voertuigen niet geborgen te worden door een berger.

Foto’s : Koen Jongen

[asmedia_gmaps lat=’52.1736807′ lng=’4.530931399999986′ zoom=’12’ height=’300px’ width=’100%’]

20170115183920.jpg

20170115183921.jpg

20170115183922.jpg

20170115183923.jpg

Related Articles

Mobiele politiepost in Rotterdam-zuid na recente schietincidenten

0
Rotterdam - De politie plaatst komende dagen een mobiele politiepost in de wijk Feyenoord. Dit...

Brandweer doorzoekt sloot na vondst kinderkleding Meeuwenhoek Spijkenisse

0
De brandweer is vanmorgen rond kwart over 9 opgeroepen voor een persoon te water aan...

Bewoner door buurman uit woning gered de Baronie Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Een bewoner van een woning aan de Baronie mag van...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Regio Rotterdam-Rijnmond van veertien priklocaties naar één

Regio Rotterdam-Rijnmond van veertien priklocaties naar één [...]

'Laat Joshua de laatste zijn, het is tijd dat wij opstaan'

'Laat Joshua de laatste zijn, het is tijd dat wij opstaan' [...]

Feyenoord stelt massale vragenlijsten niet op prijs

Feyenoord stelt massale vragenlijsten niet op prijs [...]

Veel handtekeningen tegen gedeeltelijk sluiten Haringvliet

Veel handtekeningen tegen gedeeltelijk sluiten Haringvliet [...]

Rotterdam in tranen; honderden bijeen voor Joshua (15)

Rotterdam in tranen; honderden bijeen voor Joshua (15) [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,012VolgersVolg