Verkeersruzie mogelijk oorzaak van ongeval Provincialeweg Leiderdorp

zondag 15 januari 2017 19:04

Leiderdorp – Zondagavond 15 januari heeft er omstreeks 17:30 uur op de Provincialeweg ter hoogte van de zogenoemde koeienrotonde in Leiderdorp een ongeval plaatsgevonden. De politie is na het ontvangen van de melding direct met meerdere voertuigen ter plaatse gegaan.

Op locatie bleek er op de Provincialeweg, in de richting van Leiden, inderdaad een ongeval plaatsgevonden te hebben tussen een personenauto en een personenbusje. Bij het ongeval raakten niemand gewond. De exacte toedracht van het ongeval was ten tijde het incident nog niet helemaal duidelijk bij de politie. De politie sprak over een mogelijk plaatsgevonden verkeersruzie wat vervolgens tot een ongeval heeft geleid.

Vanwege het incident werd een deel van de Provincialeweg, in de richting van Leiden, afgesloten voor het verkeer. Het verkeer werd door de politie om het ongeval begeleid. De politie heeft tijdens het incident enkele getuigenverklaringen opgenomen van personen die wat gezien zouden hebben.

Een familielid van de bestuurster, welke betrokken was geraakt bij het ongeval, kwam ter plaatse om poolshoogte te nemen en te kijken of alles goed ging met de familielid. Toen deze persoon, direct na het ter plaatse komen, diverse oordelen en meningen had over het ongeval en de bestuurder van het andere voertuig was de politie de komst van deze persoon al snel zat waardoor zij de persoon vriendelijk hebben verzocht weg te gaan van het plaats incident.

Uiteindelijk is de persoon, nadat de politie hem meerdere malen heeft verzocht weg te gaan vertrokken met zijn voertuig, welke tevens ongelukkig en gevaarlijk stond vóór de veilige afzetting van de politie. Beide voertuigen liepen door het ongeval schade op, echter hoefde de voertuigen niet geborgen te worden door een berger.

Foto’s : Koen Jongen

[asmedia_gmaps lat=’52.1736807′ lng=’4.530931399999986′ zoom=’12’ height=’300px’ width=’100%’]

20170115183920.jpg

20170115183921.jpg

20170115183922.jpg

20170115183923.jpg

 

0 reacties

Verkeersruzie mogelijk oorzaak van ongeval Provincialeweg Leiderdorp
Schrijver:

 

 

Leiderdorp – Zondagavond 15 januari heeft er omstreeks 17:30 uur op de Provincialeweg ter hoogte van de zogenoemde koeienrotonde in Leiderdorp een ongeval plaatsgevonden. De politie is na het ontvangen van de melding direct met meerdere voertuigen ter plaatse gegaan.

Op locatie bleek er op de Provincialeweg, in de richting van Leiden, inderdaad een ongeval plaatsgevonden te hebben tussen een personenauto en een personenbusje. Bij het ongeval raakten niemand gewond. De exacte toedracht van het ongeval was ten tijde het incident nog niet helemaal duidelijk bij de politie. De politie sprak over een mogelijk plaatsgevonden verkeersruzie wat vervolgens tot een ongeval heeft geleid.

Vanwege het incident werd een deel van de Provincialeweg, in de richting van Leiden, afgesloten voor het verkeer. Het verkeer werd door de politie om het ongeval begeleid. De politie heeft tijdens het incident enkele getuigenverklaringen opgenomen van personen die wat gezien zouden hebben.

Een familielid van de bestuurster, welke betrokken was geraakt bij het ongeval, kwam ter plaatse om poolshoogte te nemen en te kijken of alles goed ging met de familielid. Toen deze persoon, direct na het ter plaatse komen, diverse oordelen en meningen had over het ongeval en de bestuurder van het andere voertuig was de politie de komst van deze persoon al snel zat waardoor zij de persoon vriendelijk hebben verzocht weg te gaan van het plaats incident.

Uiteindelijk is de persoon, nadat de politie hem meerdere malen heeft verzocht weg te gaan vertrokken met zijn voertuig, welke tevens ongelukkig en gevaarlijk stond vóór de veilige afzetting van de politie. Beide voertuigen liepen door het ongeval schade op, echter hoefde de voertuigen niet geborgen te worden door een berger.

Foto’s : Koen Jongen

[asmedia_gmaps lat=’52.1736807′ lng=’4.530931399999986′ zoom=’12’ height=’300px’ width=’100%’]

20170115183920.jpg

20170115183921.jpg

20170115183922.jpg

20170115183923.jpg

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!