Man (59) overleden na ongeval Hoekseweg Strijen

maandag 16 januari 2017 08:20

Strijen – De 59-jarige Strijenaar die afgelopen zondag met zijn auto van de weg raakte op de Hoekseweg is overleden aan zijn verwondingen. De man raakte zondagmorgen mogelijk door gladheid van de weg en kwam in een boerensloot op zijn kop tot stilstand.

Omstanders sprongen in de sloot om het hoofd van de man boven water te houden. Zij raakten hierdoor onderkoeld. Een traumahelikopter kwam ter plaatse om het slachtoffer naar het ziekenhuis te brengen, daar overleed hij aan zijn verwondingen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (59) overleden na ongeval Hoekseweg Strijen
Schrijver:

 

 

Strijen – De 59-jarige Strijenaar die afgelopen zondag met zijn auto van de weg raakte op de Hoekseweg is overleden aan zijn verwondingen. De man raakte zondagmorgen mogelijk door gladheid van de weg en kwam in een boerensloot op zijn kop tot stilstand.

Omstanders sprongen in de sloot om het hoofd van de man boven water te houden. Zij raakten hierdoor onderkoeld. Een traumahelikopter kwam ter plaatse om het slachtoffer naar het ziekenhuis te brengen, daar overleed hij aan zijn verwondingen.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!