Gewonde na mogelijke schietpartij in woning Terentiusstraat Rotterdam

dinsdag 17 januari 2017 09:30

Rotterdam – De politie is maandagavond een onderzoek gestart naar een mogelijke schietpartij in een flatwoning aan de Terentiusstraat. Omstreeks 23:10 uur kreeg de politie de melding dat er mogelijk geschoten was in de woning. In de woning werd een persoon met lichte verwondingen aangetroffen.

Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer ter plekke behandeld. Het is niet duidelijk of er daadwerkelijk is geschoten. De recherche en de Forensische Opsporing zijn een onderzoek gestart in de woning. Ook het slachtoffer wordt verhoord om het verhaal duidelijk te krijgen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na mogelijke schietpartij in woning Terentiusstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie is maandagavond een onderzoek gestart naar een mogelijke schietpartij in een flatwoning aan de Terentiusstraat. Omstreeks 23:10 uur kreeg de politie de melding dat er mogelijk geschoten was in de woning. In de woning werd een persoon met lichte verwondingen aangetroffen.

Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer ter plekke behandeld. Het is niet duidelijk of er daadwerkelijk is geschoten. De recherche en de Forensische Opsporing zijn een onderzoek gestart in de woning. Ook het slachtoffer wordt verhoord om het verhaal duidelijk te krijgen.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!