Vrouw zwaargewond na ongeval op parkeerplaats Swadenburg Gouda

dinsdag 17 januari 2017 17:42

Gouda – Een vrouw is dinsdagmiddag zwaargewond geraakt na een ongeval op de Swadenburg in Gouda. De vrouw werd op een parkeerplaats geraakt door een automobilist die achteruit het parkeervak wilde verlaten. Ze werd daarbij hard geraakt.

Omdat de vrouw in eerste instantie onder het voertuig zou liggen werd de brandweer en het Mobiel Medisch Team ter plaatse gevraagd, bij aankomst van het eerste voertuig bleek dit niet het geval. De traumahelikopter en brandweer kwamen vervolgens niet ter plekke.

Ambulancepersoneel bracht het slachtoffer met een forse  hoofdwond en twee forse botbreuken naar het ziekenhuis. Daar is zij direct aan haar verwondingen behandeld. De politie is ter plekke een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s : Remco Gerritsen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw zwaargewond na ongeval op parkeerplaats Swadenburg Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – Een vrouw is dinsdagmiddag zwaargewond geraakt na een ongeval op de Swadenburg in Gouda. De vrouw werd op een parkeerplaats geraakt door een automobilist die achteruit het parkeervak wilde verlaten. Ze werd daarbij hard geraakt.

Omdat de vrouw in eerste instantie onder het voertuig zou liggen werd de brandweer en het Mobiel Medisch Team ter plaatse gevraagd, bij aankomst van het eerste voertuig bleek dit niet het geval. De traumahelikopter en brandweer kwamen vervolgens niet ter plekke.

Ambulancepersoneel bracht het slachtoffer met een forse  hoofdwond en twee forse botbreuken naar het ziekenhuis. Daar is zij direct aan haar verwondingen behandeld. De politie is ter plekke een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s : Remco Gerritsen

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!