Hoogtereddingsteam ingezet na ongeval met goederenlift Willemswerf Boompjes Rotterdam

woensdag 18 januari 2017 09:45

Rotterdam – In het Willemswerf gebouw aan de Boompjes is een ongeval gebeurd met een goederenlift. De lift viel volgens de brandweer een aantal verdiepingen naar beneden. De lift hangt vast op de achttiende verdieping en er zitten nog mensen in. Twee personen zouden gewond zijn geraakt. De brandweer rukte eveneens uit voor brand.

Of er ook daadwerkelijk brand heeft gewoed is niet bekend. Een speciaal Hoogtereddingsteam is opgeroepen om de personen uit de goederenlift de bevrijden. Echter waren de slachtoffers er sneller uit, zij zijn zwaargewond met een spoedtransport naar het ziekenhuis overgebracht. Hoe het ongeval kon gebeuren wordt onderzocht.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Hoogtereddingsteam ingezet na ongeval met goederenlift Willemswerf Boompjes Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In het Willemswerf gebouw aan de Boompjes is een ongeval gebeurd met een goederenlift. De lift viel volgens de brandweer een aantal verdiepingen naar beneden. De lift hangt vast op de achttiende verdieping en er zitten nog mensen in. Twee personen zouden gewond zijn geraakt. De brandweer rukte eveneens uit voor brand.

Of er ook daadwerkelijk brand heeft gewoed is niet bekend. Een speciaal Hoogtereddingsteam is opgeroepen om de personen uit de goederenlift de bevrijden. Echter waren de slachtoffers er sneller uit, zij zijn zwaargewond met een spoedtransport naar het ziekenhuis overgebracht. Hoe het ongeval kon gebeuren wordt onderzocht.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!