Justitie eist 15 en 16 jaar cel tegen daders schietpartij Burgemeester Meineszlaan Rotterdam

woensdag 18 januari 2017 10:09

Rotterdam – Justitie heeft twee straffen van 15 en 16 jaar cel geëist tegen twee verdachten voor de dodelijke schietpartij in Rotterdam-West. De twee mannen schoten in december 2015 een 39-jarige man dood op de Burgemeester Meineszlaan, een andere man raakte zwaargewond. Volgens justitie ging het om een uit de hand gelopen ripdeal.

De twee hadden behoefden aan drugs en wilden die zo snel mogelijk verkrijgen, daarbij kwamen ze met geweld de woning binnen en schoten de bewoner neer, deze raakte zwaargewond. Een aanwezige gast werd ook neergeschoten maar overleefde het niet. Een arrestatieteam haalde even laten de wapens uit het water bij de Essenburgsingel.

Meer op Rijnmond.nl

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Justitie eist 15 en 16 jaar cel tegen daders schietpartij Burgemeester Meineszlaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Justitie heeft twee straffen van 15 en 16 jaar cel geëist tegen twee verdachten voor de dodelijke schietpartij in Rotterdam-West. De twee mannen schoten in december 2015 een 39-jarige man dood op de Burgemeester Meineszlaan, een andere man raakte zwaargewond. Volgens justitie ging het om een uit de hand gelopen ripdeal.

De twee hadden behoefden aan drugs en wilden die zo snel mogelijk verkrijgen, daarbij kwamen ze met geweld de woning binnen en schoten de bewoner neer, deze raakte zwaargewond. Een aanwezige gast werd ook neergeschoten maar overleefde het niet. Een arrestatieteam haalde even laten de wapens uit het water bij de Essenburgsingel.

Meer op Rijnmond.nl

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!