Politiehelikopter vindt vermiste 88-jarige vrouw in Oud Beijerland

woensdag 18 januari 2017 00:16

Oud Beijerland – De bemanning van de politiehelikopter heeft weer een uitmuntende prestatie geleverd tijdens de zoekactie naar een vermiste vrouw. Een 88-jarige dementerende vrouw werd vanaf de Gravinnelaan vermist. Er werd direct een grote zoekactie gestart.

De politiehelikopter werd eveneens ter plekke gevraagd om mee te zoeken. Deze trof de vrouw uiteindelijk op de grond in een stuk groen aan. Hulpverleners zijn naar de plek geleid en hebben haar van de nodige medische zorg voorzien.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politiehelikopter vindt vermiste 88-jarige vrouw in Oud Beijerland
Schrijver:

 

 

Oud Beijerland – De bemanning van de politiehelikopter heeft weer een uitmuntende prestatie geleverd tijdens de zoekactie naar een vermiste vrouw. Een 88-jarige dementerende vrouw werd vanaf de Gravinnelaan vermist. Er werd direct een grote zoekactie gestart.

De politiehelikopter werd eveneens ter plekke gevraagd om mee te zoeken. Deze trof de vrouw uiteindelijk op de grond in een stuk groen aan. Hulpverleners zijn naar de plek geleid en hebben haar van de nodige medische zorg voorzien.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!