zaterdag, mei 28, 2022
14.8 C
Rotterdam
zaterdag 28 mei 2022

Politiehelikopter vindt vermiste 88-jarige vrouw in Oud Beijerland

- advertentie -

Oud Beijerland – De bemanning van de politiehelikopter heeft weer een uitmuntende prestatie geleverd tijdens de zoekactie naar een vermiste vrouw. Een 88-jarige dementerende vrouw werd vanaf de Gravinnelaan vermist. Er werd direct een grote zoekactie gestart.

De politiehelikopter werd eveneens ter plekke gevraagd om mee te zoeken. Deze trof de vrouw uiteindelijk op de grond in een stuk groen aan. Hulpverleners zijn naar de plek geleid en hebben haar van de nodige medische zorg voorzien.Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,220VolgersVolg
- advertentie -