Nieuwe foto’s Vuurwapengevaarlijke gevangene Elias Adahchour Rotterdam

donderdag 19 januari 2017 17:22

De politie Rotterdam is dringend op zoek naar Elias Adahchour, een vuurwapengevaarlijke verdachte, die op 18 januari om 13.30 uur vanuit het Sint-Franciscus Gasthuis in Rotterdam ontsnapte. Wie Elias Adahchour ziet of weet waar hij is, moet zelf geen actie ondernemen, maar direct de opsporingstiplijn 0800-6070 of 112 bellen.

 

De politie in Rotterdam zet de zoektocht naar de ontsnapte vuurwapengevaarlijke Elias Adahchour onverminderd voort. In de eerste 24 uur na de ontsnapping uit een Rotterdams ziekenhuis zijn bij de politie tientallen reacties binnengekomen, die alle worden bekeken. De gouden tip zit er tot dusver niet bij.

Elias Adahchour bracht op 18 januari een bezoek aan een ziekenhuis aan de Kleiweg in Rotterdam.  Hij wist rond 13.30 uur van zijn begeleiders van de Dienst Justitiele Inrichtingen (DJI) weg  te rennen en te ontsnappen.  Van Adahchour zijn nu nieuwe foto’s beschikbaar.

Na zijn ontsnapping werd door de politie en de medewerkers van de DJI direct een uitgebreide zoektocht gestart. In de loop van de avond kwam bij de politie de informatie binnen dat Adahchour rond 16.00 uur de A20 had overgestoken en kort daarna in de omgeving van de Gordelweg in Rotterdam was gezien. Sindsdien ontbreekt ieder spoor.

Elias Adahchour is vuurwapengevaarlijk en onberekenbaar en hij schuwt geweld niet. Om die reden is ervoor gekozen zijn naam en foto zo snel mogelijk bekend te maken en het publiek op te roepen om informatie te delen.

Denkt u Elias Adahchour te zien, of weet u waar hij is? Benader hem niet zelf, maar bel 112. Heeft u andere informatie die de politie helpt in het onderzoek, bel 0800-6070.

Politie zoekt ontsnapte en vuurwapengevaarlijke gevangene Elias Adahchour Rotterdam

 

Bericht 18 januari: Vuurwapengevaarlijke gevangene Elias Adahchour ontsnapt

Elias Adahchour wordt er van verdacht verantwoordelijk te zijn voor twee schietincidenten op 4 en 9 december jl in Rotterdam. Hij bracht op 18 januari onder begeleiding van medewerkers van de Dienst Justitiële Inrichtingen een bezoek aan het Sint Franciscusziekenhuis in Rotterdam.  De man wist op een gegeven moment vanaf het terrein van het ziekenhuis te ontsnappen. Sindsdien zoekt de politie intensief naar hem.

Elias Adahchour is 24 jaar oud,  is 1.85-1.90 meter lang en heeft een lichtgetint uiterlijk. Hij heeft zwart haar en bruin/zwarte ogen. Hij heeft littekens op zijn rechterhand, rechts op zijn borst een litteken van een messteek en links in zijn oksel en zij. Elias Adahchour draagt een donkere spijkerbroek en had tijdens zijn ontsnapping een handboei om zijn linkerhand. Hij draagt een korte, donkere jas en draagt zwarte schoenen. Bij zijn ontsnapping heeft Elias Adahchour mogelijk door sloten moeten waden, waardoor zijn kleding nat kan zijn.

Weet u waar Elias Adahchour nu is of heeft u hem na zijn ontsnapping nog gezien? Onderneem zelf geen actie, maar bel direct de opsporingstiplijn 0800-6070 of 112 en vraag naar de politie in Rotterdam.

Foto’s : Politie Rotterdam

    

 

0 reacties

Nieuwe foto’s Vuurwapengevaarlijke gevangene Elias Adahchour Rotterdam
Schrijver:

 

 

De politie Rotterdam is dringend op zoek naar Elias Adahchour, een vuurwapengevaarlijke verdachte, die op 18 januari om 13.30 uur vanuit het Sint-Franciscus Gasthuis in Rotterdam ontsnapte. Wie Elias Adahchour ziet of weet waar hij is, moet zelf geen actie ondernemen, maar direct de opsporingstiplijn 0800-6070 of 112 bellen.

 

De politie in Rotterdam zet de zoektocht naar de ontsnapte vuurwapengevaarlijke Elias Adahchour onverminderd voort. In de eerste 24 uur na de ontsnapping uit een Rotterdams ziekenhuis zijn bij de politie tientallen reacties binnengekomen, die alle worden bekeken. De gouden tip zit er tot dusver niet bij.

Elias Adahchour bracht op 18 januari een bezoek aan een ziekenhuis aan de Kleiweg in Rotterdam.  Hij wist rond 13.30 uur van zijn begeleiders van de Dienst Justitiele Inrichtingen (DJI) weg  te rennen en te ontsnappen.  Van Adahchour zijn nu nieuwe foto’s beschikbaar.

Na zijn ontsnapping werd door de politie en de medewerkers van de DJI direct een uitgebreide zoektocht gestart. In de loop van de avond kwam bij de politie de informatie binnen dat Adahchour rond 16.00 uur de A20 had overgestoken en kort daarna in de omgeving van de Gordelweg in Rotterdam was gezien. Sindsdien ontbreekt ieder spoor.

Elias Adahchour is vuurwapengevaarlijk en onberekenbaar en hij schuwt geweld niet. Om die reden is ervoor gekozen zijn naam en foto zo snel mogelijk bekend te maken en het publiek op te roepen om informatie te delen.

Denkt u Elias Adahchour te zien, of weet u waar hij is? Benader hem niet zelf, maar bel 112. Heeft u andere informatie die de politie helpt in het onderzoek, bel 0800-6070.

Politie zoekt ontsnapte en vuurwapengevaarlijke gevangene Elias Adahchour Rotterdam

 

Bericht 18 januari: Vuurwapengevaarlijke gevangene Elias Adahchour ontsnapt

Elias Adahchour wordt er van verdacht verantwoordelijk te zijn voor twee schietincidenten op 4 en 9 december jl in Rotterdam. Hij bracht op 18 januari onder begeleiding van medewerkers van de Dienst Justitiële Inrichtingen een bezoek aan het Sint Franciscusziekenhuis in Rotterdam.  De man wist op een gegeven moment vanaf het terrein van het ziekenhuis te ontsnappen. Sindsdien zoekt de politie intensief naar hem.

Elias Adahchour is 24 jaar oud,  is 1.85-1.90 meter lang en heeft een lichtgetint uiterlijk. Hij heeft zwart haar en bruin/zwarte ogen. Hij heeft littekens op zijn rechterhand, rechts op zijn borst een litteken van een messteek en links in zijn oksel en zij. Elias Adahchour draagt een donkere spijkerbroek en had tijdens zijn ontsnapping een handboei om zijn linkerhand. Hij draagt een korte, donkere jas en draagt zwarte schoenen. Bij zijn ontsnapping heeft Elias Adahchour mogelijk door sloten moeten waden, waardoor zijn kleding nat kan zijn.

Weet u waar Elias Adahchour nu is of heeft u hem na zijn ontsnapping nog gezien? Onderneem zelf geen actie, maar bel direct de opsporingstiplijn 0800-6070 of 112 en vraag naar de politie in Rotterdam.

Foto’s : Politie Rotterdam

    

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!