Wateroverlast metrostation Capelle Centrum (video)

donderdag 19 januari 2017 21:04

Capelle aan den IJssel – De brandweer en politie zijn donderdagavond om 19:50 uur opgeroepen voor een wateroverlast aan de Kerklaan bij metrostation Capelle Centrum. Hier stroomde water boven de fietsenstalling uit de afvoer. Door de waterkraan dicht te doen was de overlast voorbij.

 

 

Waarschijnlijk was de schoonmaker de kraan vergeten dicht te draaien. De hulpdiensten hebben nog het vervoersbedrijf RET in kennis gesteld en de melding overgedragen hieraan, deze gaat kijken hoe het euvel in de toekomst kan voorkomen. Na een klein half uurtje kon iedereen met vervolg.

Foto’s en video : Jeroen van Zomeren

 

 

0 reacties

Wateroverlast metrostation Capelle Centrum (video)
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – De brandweer en politie zijn donderdagavond om 19:50 uur opgeroepen voor een wateroverlast aan de Kerklaan bij metrostation Capelle Centrum. Hier stroomde water boven de fietsenstalling uit de afvoer. Door de waterkraan dicht te doen was de overlast voorbij.

 

 

Waarschijnlijk was de schoonmaker de kraan vergeten dicht te draaien. De hulpdiensten hebben nog het vervoersbedrijf RET in kennis gesteld en de melding overgedragen hieraan, deze gaat kijken hoe het euvel in de toekomst kan voorkomen. Na een klein half uurtje kon iedereen met vervolg.

Foto’s en video : Jeroen van Zomeren

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!