Gewonden na kop-staart aanrijding A20 Moordrecht

zaterdag 21 januari 2017 19:53

Moordrecht – Bij een ongeval op de A20 nabij Moordrecht zijn zaterdagmiddag meerdere personen gewond geraakt. Een SUV reed vol tegen de achterkant van een stationwagen. De schade was aanzienlijk en één persoon kon het voertuig niet verlaten.

De brandweer kwam ter plekke om de ambulancedienst een helpende hand te bieden. Meerdere personen zijn door het ongeval naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. Mogelijk heeft de laagstaande zon een rol gespeeld.

Foto’s : Remco Gerritsen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonden na kop-staart aanrijding A20 Moordrecht
Schrijver:

 

 

Moordrecht – Bij een ongeval op de A20 nabij Moordrecht zijn zaterdagmiddag meerdere personen gewond geraakt. Een SUV reed vol tegen de achterkant van een stationwagen. De schade was aanzienlijk en één persoon kon het voertuig niet verlaten.

De brandweer kwam ter plekke om de ambulancedienst een helpende hand te bieden. Meerdere personen zijn door het ongeval naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. Mogelijk heeft de laagstaande zon een rol gespeeld.

Foto’s : Remco Gerritsen

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!