Ravage na ongeval door beschonken bestuurder Operalaan Capelle aan den IJssel

zaterdag 21 januari 2017 15:59

Capelle aan den IJssel- Een automobilist heeft op de Operalaan voor een ravage gezorgd. De bestuurder die onder invloed van alcohol verkeerde ramde een andere auto en een middengeleider op de weg. De schade is enorm en één persoon raakte gewond.

Één van de auto’s kwam op het fietspad tot stilstand. De politie heeft bij één  van de bestuurders een blaastest afgenomen. Deze pakte niet goed uit, daarnaast bleek ook het rijbewijs te zijn ingevorders. De bestuurder is aangehouden. Bergers zijn ter plaatse gekomen om de ravage op te ruimen. De politie en handhaving hebben het verkeer in goede banen geleid.

Foto : Handhaving Capelle

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Ravage na ongeval door beschonken bestuurder Operalaan Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel- Een automobilist heeft op de Operalaan voor een ravage gezorgd. De bestuurder die onder invloed van alcohol verkeerde ramde een andere auto en een middengeleider op de weg. De schade is enorm en één persoon raakte gewond.

Één van de auto’s kwam op het fietspad tot stilstand. De politie heeft bij één  van de bestuurders een blaastest afgenomen. Deze pakte niet goed uit, daarnaast bleek ook het rijbewijs te zijn ingevorders. De bestuurder is aangehouden. Bergers zijn ter plaatse gekomen om de ravage op te ruimen. De politie en handhaving hebben het verkeer in goede banen geleid.

Foto : Handhaving Capelle

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!