Elf bestuurders op de bon na negeren rood kruis A15 Ridderkerk

zondag 22 januari 2017 14:42

Ridderkerk – De politie heeft zondagmorgen elf bestuurders op de bon geslingerd voor het negeren van een rood kruis. Op de flyover naar de A16 was een ongeval gebeurd waardoor de volledige rijbaan werd afgesloten. Zo konden hulpverleners veilig hun werk doen voor de afhandeling van het incident.

Een aantal bestuurders had hier echter maling aan en reden toch de flyover op. Zij zorgden voor een gevaarlijke situatie voor de hulpverleners. De automobilisten kunnen dan ook een dikke bekeuring tegemoet zien. Het negeren van een rood kruis gaat via de officier van justitie.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Elf bestuurders op de bon na negeren rood kruis A15 Ridderkerk
Schrijver:

 

 

Ridderkerk – De politie heeft zondagmorgen elf bestuurders op de bon geslingerd voor het negeren van een rood kruis. Op de flyover naar de A16 was een ongeval gebeurd waardoor de volledige rijbaan werd afgesloten. Zo konden hulpverleners veilig hun werk doen voor de afhandeling van het incident.

Een aantal bestuurders had hier echter maling aan en reden toch de flyover op. Zij zorgden voor een gevaarlijke situatie voor de hulpverleners. De automobilisten kunnen dan ook een dikke bekeuring tegemoet zien. Het negeren van een rood kruis gaat via de officier van justitie.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!