Inbrekers “De Ballebak” Rotterdam-Ommoord snel in de kraag gevat

zondag 22 januari 2017 15:21

Rotterdam – Agenten hebben zondagmorgen twee inbrekers snel kunnen arresteren dankzij een alerte getuige. De getuige had gezien dat er werd ingebroken bij speelparadijs de Ballebak aan het Ommoordsehof. De getuige zag dat zij erna op een scooter ervandoor gingen. Inmiddels kwam er bij de politie ook een inbraakalarm binnen en meerdere agenten waren inmiddels aanrijdend.

Bij de onderdoorgang nabij de Veilingweg konden de twee worden klemgereden. Één van de twee kon worden aangehouden, de ander wist alsnog op de scooter te ontkomen en zette zijn ontsnappingspoging voort. Op de Gordelweg werd de bestuurder alsnog gezien en na een korte achtervolging kon ook deze verdachte worden aangehouden. De twee verdachten van 19 en 42 jaar zijn aangehouden en ingesloten op het bureau. De buit is nog bij hen aangetroffen en in beslag genomen.

 

Inbraak heterdaad met achtervolgingVanochtend, omstreeks 07.55 uur, werd via 112 het Operationeel Centrum gebeld door…

Gepostet von Politie Rotterdam basisteam Maas & Rotte am Sonntag, 22. Januar 2017

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Inbrekers “De Ballebak” Rotterdam-Ommoord snel in de kraag gevat
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Agenten hebben zondagmorgen twee inbrekers snel kunnen arresteren dankzij een alerte getuige. De getuige had gezien dat er werd ingebroken bij speelparadijs de Ballebak aan het Ommoordsehof. De getuige zag dat zij erna op een scooter ervandoor gingen. Inmiddels kwam er bij de politie ook een inbraakalarm binnen en meerdere agenten waren inmiddels aanrijdend.

Bij de onderdoorgang nabij de Veilingweg konden de twee worden klemgereden. Één van de twee kon worden aangehouden, de ander wist alsnog op de scooter te ontkomen en zette zijn ontsnappingspoging voort. Op de Gordelweg werd de bestuurder alsnog gezien en na een korte achtervolging kon ook deze verdachte worden aangehouden. De twee verdachten van 19 en 42 jaar zijn aangehouden en ingesloten op het bureau. De buit is nog bij hen aangetroffen en in beslag genomen.

 

Inbraak heterdaad met achtervolgingVanochtend, omstreeks 07.55 uur, werd via 112 het Operationeel Centrum gebeld door…

Gepostet von Politie Rotterdam basisteam Maas & Rotte am Sonntag, 22. Januar 2017

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!