Woningen ontruimd door gaslekkage Staringplein Rotterdam (GRIP 1)

zondag 22 januari 2017 14:50

Rotterdam – Op het Staringplein in Rotterdam-Spangen is een gaslek ontstaan. De gaslekkage is ontstaan in een flat met portiekwoningen. Omdat er sprake is van gevaar is besloten om de omliggende woningen te ontruimen.

Om alles goed te coordineren is er opgeschaald naar GRIP 1. De bewoners worden tijdelijk elders opgevangen en Stedin is inmiddels in kennis gesteld om het lek te dichten. Hoelang dit gaat duren is nog onbekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Woningen ontruimd door gaslekkage Staringplein Rotterdam (GRIP 1)
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op het Staringplein in Rotterdam-Spangen is een gaslek ontstaan. De gaslekkage is ontstaan in een flat met portiekwoningen. Omdat er sprake is van gevaar is besloten om de omliggende woningen te ontruimen.

Om alles goed te coordineren is er opgeschaald naar GRIP 1. De bewoners worden tijdelijk elders opgevangen en Stedin is inmiddels in kennis gesteld om het lek te dichten. Hoelang dit gaat duren is nog onbekend.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!