Nieuws gezocht! 

maandag 23 januari 2017 18:21

Nieuws op Beeld is de afgelopen jaren gigantisch gegroeid, wij staan bekend om het 112-nieuws wat wij al jaren brengen, men weet ons als één van de eersten te vinden als er iets om de hoek is gebeurd. Om onze activiteiten uit te breiden zijn wij op zoek naar diverse varianten van nieuws. Wij hebben de ambitie om één grote lokale nieuwssite te worden, wij zijn dan ook op zoek naar nieuws uit alle richtingen. 
Wij willen graag beginnen met het nieuws uit de omgeving Rotterdam-Rijnmond, Gouda en de Krimpenerwaard.

112-nieuws :

Uiteraard blijven wij primair de 112-nieuwsberichten verspreiden, vindt jij het leuk om wat foto’s aan te leveren en deze met naamsvermelding te laten plaatsen, stuur ze in, wij kunnen jou inzending hard gebruiken. En zo help jij eraan mee dat iedereen waarom de brandweer ter plaatse was.

Lokaal nieuws : 

Een nieuwe winkel, een warme bakker, gemeentenieuws of bijvoorbeeld iets leuks op jou school gebeurd? Laat het ons weten! Wie weet kunnen wij het nieuws wel goed gebruiken en burgers informeren.

Sport :

Wij zijn op zoek naar de lokale sportberichten uit jou regio. Ben jij lid of ken jij iemand van jou sportvereniging bijvoorbeeld een voetbal of tennisclub dan zouden wij graag een foto met een kort nieuwsbericht willen ontvangen, Denk bijvoorbeeld aan een wedstrijd die is gewonnden Wij zullen de foto met naamsvermelding en bericht gaan plaatsen op onze website in jou woonplaats.

Evenementen :

Ken jij of organiseer jij zelf een leuk evenement waar iedereen bij moet zijn? Laat het ons weten en wie weet plaatsen wij jou evenement bij ons op de website.

Kortom, wij zijn op zoek naar al het nieuws uit jou omgeving!

Berichten kunnen verzonden worden naar redactie@nieuwsopbeeld.nl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Nieuws gezocht! 
Schrijver:

 

 

Nieuws op Beeld is de afgelopen jaren gigantisch gegroeid, wij staan bekend om het 112-nieuws wat wij al jaren brengen, men weet ons als één van de eersten te vinden als er iets om de hoek is gebeurd. Om onze activiteiten uit te breiden zijn wij op zoek naar diverse varianten van nieuws. Wij hebben de ambitie om één grote lokale nieuwssite te worden, wij zijn dan ook op zoek naar nieuws uit alle richtingen. 
Wij willen graag beginnen met het nieuws uit de omgeving Rotterdam-Rijnmond, Gouda en de Krimpenerwaard.

112-nieuws :

Uiteraard blijven wij primair de 112-nieuwsberichten verspreiden, vindt jij het leuk om wat foto’s aan te leveren en deze met naamsvermelding te laten plaatsen, stuur ze in, wij kunnen jou inzending hard gebruiken. En zo help jij eraan mee dat iedereen waarom de brandweer ter plaatse was.

Lokaal nieuws : 

Een nieuwe winkel, een warme bakker, gemeentenieuws of bijvoorbeeld iets leuks op jou school gebeurd? Laat het ons weten! Wie weet kunnen wij het nieuws wel goed gebruiken en burgers informeren.

Sport :

Wij zijn op zoek naar de lokale sportberichten uit jou regio. Ben jij lid of ken jij iemand van jou sportvereniging bijvoorbeeld een voetbal of tennisclub dan zouden wij graag een foto met een kort nieuwsbericht willen ontvangen, Denk bijvoorbeeld aan een wedstrijd die is gewonnden Wij zullen de foto met naamsvermelding en bericht gaan plaatsen op onze website in jou woonplaats.

Evenementen :

Ken jij of organiseer jij zelf een leuk evenement waar iedereen bij moet zijn? Laat het ons weten en wie weet plaatsen wij jou evenement bij ons op de website.

Kortom, wij zijn op zoek naar al het nieuws uit jou omgeving!

Berichten kunnen verzonden worden naar redactie@nieuwsopbeeld.nl

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!