Slachtoffer zwaargewond na schietpartij W.G Witteveenplein Rotterdam

maandag 23 januari 2017 20:43

Rotterdam – Op het W.G Witteveenplein heeft een schietpartij plaatsgevonden. Een persoon raakte hierdoor zo zwaargewond dat deze met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht. Wat er precies is gebeurd is nog geheel onduidelijk.

Op straat zijn er pionnen neergezet. Hier zou het slachtoffer zijn neergeschoten. De politie is op zoek naar de verdachte. De straat is in de omgeving afgezet. Medewerkers van de Forensische Opsporing zullen onderzoek doen naar sporen. 

Later meer informatie

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Slachtoffer zwaargewond na schietpartij W.G Witteveenplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op het W.G Witteveenplein heeft een schietpartij plaatsgevonden. Een persoon raakte hierdoor zo zwaargewond dat deze met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht. Wat er precies is gebeurd is nog geheel onduidelijk.

Op straat zijn er pionnen neergezet. Hier zou het slachtoffer zijn neergeschoten. De politie is op zoek naar de verdachte. De straat is in de omgeving afgezet. Medewerkers van de Forensische Opsporing zullen onderzoek doen naar sporen. 

Later meer informatie

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!