Felle brand transportband energiecentrale Uniper Coloradoweg Rotterdam Maasvlakte

dinsdag 24 januari 2017 17:08

Rotterdam – Bij energiecentrale Uniper op de Maasvlakte heeft dinsdagmiddag brand gewoed in een transportband. De brand ontstond door werkzaamheden. Als snel ging de brand gepaard met flinke rookontwikkeling.

Al snel werd de bedrijfsbrandweer ingezet en kregen zij ondersteuning vanuit de Veiligheidsregio. De brand was rond 17.15 uur onder controle. De centrale is oorspronkelijk van het bedrijf E.ON.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Felle brand transportband energiecentrale Uniper Coloradoweg Rotterdam Maasvlakte
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij energiecentrale Uniper op de Maasvlakte heeft dinsdagmiddag brand gewoed in een transportband. De brand ontstond door werkzaamheden. Als snel ging de brand gepaard met flinke rookontwikkeling.

Al snel werd de bedrijfsbrandweer ingezet en kregen zij ondersteuning vanuit de Veiligheidsregio. De brand was rond 17.15 uur onder controle. De centrale is oorspronkelijk van het bedrijf E.ON.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!