Opa en oma met kleinkind gewond door vallende plaat Coolsingel Rotterdam

woensdag 25 januari 2017 19:10

Rotterdam  – Een opa en oma en hun kleinkind zijn woensdag gewond geraakt nadat een grote houten afschermwand was omgevallen. De wand viel om doordat er tijdens werkzaamheden in een winkel aan de Coolsingel een betonblok van een heftruck was gevallen. Het drietal kwam daardoor onder de houten plaat terecht.

Bouwvakkers hebben het drietal bevrijd uit hun benarde positie. Ze zijn voor controle naar het ziekenhuis overgebracht. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. De politie laat een onderzoek instellen. In het pand wordt een nieuw café van Gordon geopend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Opa en oma met kleinkind gewond door vallende plaat Coolsingel Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam  – Een opa en oma en hun kleinkind zijn woensdag gewond geraakt nadat een grote houten afschermwand was omgevallen. De wand viel om doordat er tijdens werkzaamheden in een winkel aan de Coolsingel een betonblok van een heftruck was gevallen. Het drietal kwam daardoor onder de houten plaat terecht.

Bouwvakkers hebben het drietal bevrijd uit hun benarde positie. Ze zijn voor controle naar het ziekenhuis overgebracht. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. De politie laat een onderzoek instellen. In het pand wordt een nieuw café van Gordon geopend.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!