Politie vat telefoondieven in de kraag Algeraweg Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Agenten hielden dinsdagavond twee zeventienjarige jongens aan. Zij worden ervan verdacht die avond op de Algeraweg in Capelle aan den IJssel een 15-jarige jongen te hebben beroofd.

 

- Advertisement -

Rond half negen meldde een jongen uit Krimpen aan den IJssel bij de politie dat hij zojuist was beroofd van zijn telefoon, zijn oordopjes en zijn jas. Hij zou ook zijn geslagen. Het slachtoffer kon een goed signalement geven van zijn belagers. Agenten gingen erop af. Nog voordat ze bij het slachtoffer waren, zagen ze twee jongens op een scooter, die exact voldeden aan het opgegeven signalement. Ze hielden de jongens staande en hielden ze daarna aan. Toen de 17-jarigen jongens –een uit Capelle aan den Ijssel en een uit Nieuwerkerk aan den IJssel–  werden geboeid, vielen een telefoon en een jas op de grond. Bij hun fouillering even later, kwamen ook oordopjes tevoorschijn.

- Advertisement -

Gerelateerd