Politie vat telefoondieven in de kraag Algeraweg Capelle aan den IJssel

woensdag 25 januari 2017 16:00

Capelle aan den IJssel – Agenten hielden dinsdagavond twee zeventienjarige jongens aan. Zij worden ervan verdacht die avond op de Algeraweg in Capelle aan den IJssel een 15-jarige jongen te hebben beroofd.

 

Rond half negen meldde een jongen uit Krimpen aan den IJssel bij de politie dat hij zojuist was beroofd van zijn telefoon, zijn oordopjes en zijn jas. Hij zou ook zijn geslagen. Het slachtoffer kon een goed signalement geven van zijn belagers. Agenten gingen erop af. Nog voordat ze bij het slachtoffer waren, zagen ze twee jongens op een scooter, die exact voldeden aan het opgegeven signalement. Ze hielden de jongens staande en hielden ze daarna aan. Toen de 17-jarigen jongens –een uit Capelle aan den Ijssel en een uit Nieuwerkerk aan den IJssel–  werden geboeid, vielen een telefoon en een jas op de grond. Bij hun fouillering even later, kwamen ook oordopjes tevoorschijn.

 

0 reacties

Politie vat telefoondieven in de kraag Algeraweg Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Agenten hielden dinsdagavond twee zeventienjarige jongens aan. Zij worden ervan verdacht die avond op de Algeraweg in Capelle aan den IJssel een 15-jarige jongen te hebben beroofd.

 

Rond half negen meldde een jongen uit Krimpen aan den IJssel bij de politie dat hij zojuist was beroofd van zijn telefoon, zijn oordopjes en zijn jas. Hij zou ook zijn geslagen. Het slachtoffer kon een goed signalement geven van zijn belagers. Agenten gingen erop af. Nog voordat ze bij het slachtoffer waren, zagen ze twee jongens op een scooter, die exact voldeden aan het opgegeven signalement. Ze hielden de jongens staande en hielden ze daarna aan. Toen de 17-jarigen jongens –een uit Capelle aan den Ijssel en een uit Nieuwerkerk aan den IJssel–  werden geboeid, vielen een telefoon en een jas op de grond. Bij hun fouillering even later, kwamen ook oordopjes tevoorschijn.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!