Arrestant overleden na duw van agent tijdens insluiting Amersfoot

donderdag 26 januari 2017 19:27

Amersfoot – De 68-jarige man die op dinsdagavond 17 januari in Amersfoort werd aangehouden en bij de insluiting een duw kreeg en gewond raakte, is woensdag 25 januari overleden.

De man, zonder bekende woon- en verblijfplaats, werd die avond rond 22.30 uur wegens openbare dronkenschap aangehouden. Hij werd meegenomen naar het bureau in Amersfoort om ingesloten te worden. De man werkte niet mee en bij de insluiting kreeg hij een duw van een agent. Hij kwam te vallen en raakte hierbij gewond aan zijn hoofd. Vervolgens is hij voor behandeling naar het ziekenhuis overgebracht. Op woensdag 25 januari is hij echter overleden.

Op woensdag 18 januari startte het onderzoek door de Rijksrecherche. Op basis van de eerste bevindingen heeft de officier van justitie de agent die de duw had gegeven, aangemerkt als verdachte. Nu de arrestant is komen te overlijden, is de verdenking jegens hem dood door schuld. De Rijksrecherche zet het onderzoek voort.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Arrestant overleden na duw van agent tijdens insluiting Amersfoot
Schrijver:

 

 

Amersfoot – De 68-jarige man die op dinsdagavond 17 januari in Amersfoort werd aangehouden en bij de insluiting een duw kreeg en gewond raakte, is woensdag 25 januari overleden.

De man, zonder bekende woon- en verblijfplaats, werd die avond rond 22.30 uur wegens openbare dronkenschap aangehouden. Hij werd meegenomen naar het bureau in Amersfoort om ingesloten te worden. De man werkte niet mee en bij de insluiting kreeg hij een duw van een agent. Hij kwam te vallen en raakte hierbij gewond aan zijn hoofd. Vervolgens is hij voor behandeling naar het ziekenhuis overgebracht. Op woensdag 25 januari is hij echter overleden.

Op woensdag 18 januari startte het onderzoek door de Rijksrecherche. Op basis van de eerste bevindingen heeft de officier van justitie de agent die de duw had gegeven, aangemerkt als verdachte. Nu de arrestant is komen te overlijden, is de verdenking jegens hem dood door schuld. De Rijksrecherche zet het onderzoek voort.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!