Gezochte man vast in spouwmuur van woning Aalscholverlaan Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

Vlaardingen – Een gezochte verdachte man dacht woensdag wel heel makkelijk onder zijn arrestatie uit te komen. De politie viel in de middag zijn woning aan de Aalscholverlaan binnen, maar kon hem helaas niet vinden. De agenten gingen vervolgens weer weg naar kregen een wel hele vreemde melding in de avond.

De man bleek zich in de spouwmuur te hebben verschanst maar zat inmiddels bekneld. De brandweer moest eraan te pas komen om de man te bevrijden. Hiervoor hebben ze een stuk muur moeten uitzagen. De man kon toen door het gat worden bevrijd.

- Advertisement -

De man is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Daarna zal hij zich waarschijnlijk in een iets grotere ruimte mogen verschansen. Hij is namelijk ingesloten in een politiecel.

Foto : Politie24

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd