Man gewond door beknelling met traplift Laurensvliet Zwijndrecht

donderdag 26 januari 2017 23:44

Zwijndrecht – Een oplettende buurman heeft donderdagavond de politie gebeld omdat hij zijn buurman om hulp hoorde roepen. Agenten gingen naar de woning aan het Laurensvliet en troffen de bewoner bekneld bij een traplift aan. Hierop werden snel een ambulance en de brandweer ter plekke gevraagd.

De brandweer is vervolgens aan de slag gegaan om de man te bevrijden. Uit voorzorg is er personeel van de traumahelikopter ter plaatse gekomen. Zij ondersteunen het personeel van de ambulance met de medische zorg.

Na bevrijding bleek de man met licht letsel ervan te zijn gekomen. Hij is voor verdere behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man gewond door beknelling met traplift Laurensvliet Zwijndrecht
Schrijver:

 

 

Zwijndrecht – Een oplettende buurman heeft donderdagavond de politie gebeld omdat hij zijn buurman om hulp hoorde roepen. Agenten gingen naar de woning aan het Laurensvliet en troffen de bewoner bekneld bij een traplift aan. Hierop werden snel een ambulance en de brandweer ter plekke gevraagd.

De brandweer is vervolgens aan de slag gegaan om de man te bevrijden. Uit voorzorg is er personeel van de traumahelikopter ter plaatse gekomen. Zij ondersteunen het personeel van de ambulance met de medische zorg.

Na bevrijding bleek de man met licht letsel ervan te zijn gekomen. Hij is voor verdere behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!