zondag, december 5, 2021
5.1 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Wie herkent de inbrekers tankstation aan de Schermerhoek Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Wie herkent de drie mannen van een inbraak met grof geweld in de winkel van benzinestation Maas aan de Schermerhoek in Capelle aan den IJssel Drie mannen hebben zaterdag 14 januari om 3.45 uur met grof geweld ingebroken bij de winkel van benzinestation in Capelle aan den IJssel.

De mannen slaan met een grote betonhamer de ruit van de schuifdeur in. De jongens kruipen tussen de scherven de winkel binnen. Daarna lopen ze direct af op de kast waar sigaretten staan. De daders komen er achter dat deze achter de afgesloten kassaruimte liggen en lopen direct weer de winkel uit. Er is niets buit gemaakt, maar de schade is erg groot. Ze zijn gevlucht in een donker kleurige auto.

Vragen

Wie (her)kent de dieven? Wie heeft er iets gezien op zaterdagochtend 14 januari tussen 3.30 en 4 uur of heeft andere informatie wat kan helpen in het onderzoek? Bel met de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Dit kan ook anoniem op 0800-7000.

Foto en tekst: Politie.nl video:  Bureau Rijnmond Youtube

 

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -