Wie herkent de inbrekers tankstation aan de Schermerhoek Capelle aan den IJssel

donderdag 26 januari 2017 22:52

Wie herkent de drie mannen van een inbraak met grof geweld in de winkel van benzinestation Maas aan de Schermerhoek in Capelle aan den IJssel Drie mannen hebben zaterdag 14 januari om 3.45 uur met grof geweld ingebroken bij de winkel van benzinestation in Capelle aan den IJssel.

De mannen slaan met een grote betonhamer de ruit van de schuifdeur in. De jongens kruipen tussen de scherven de winkel binnen. Daarna lopen ze direct af op de kast waar sigaretten staan. De daders komen er achter dat deze achter de afgesloten kassaruimte liggen en lopen direct weer de winkel uit. Er is niets buit gemaakt, maar de schade is erg groot. Ze zijn gevlucht in een donker kleurige auto.

Vragen

Wie (her)kent de dieven? Wie heeft er iets gezien op zaterdagochtend 14 januari tussen 3.30 en 4 uur of heeft andere informatie wat kan helpen in het onderzoek? Bel met de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Dit kan ook anoniem op 0800-7000.

Foto en tekst: Politie.nl video:  Bureau Rijnmond Youtube

 

 

 

0 reacties

Wie herkent de inbrekers tankstation aan de Schermerhoek Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Wie herkent de drie mannen van een inbraak met grof geweld in de winkel van benzinestation Maas aan de Schermerhoek in Capelle aan den IJssel Drie mannen hebben zaterdag 14 januari om 3.45 uur met grof geweld ingebroken bij de winkel van benzinestation in Capelle aan den IJssel.

De mannen slaan met een grote betonhamer de ruit van de schuifdeur in. De jongens kruipen tussen de scherven de winkel binnen. Daarna lopen ze direct af op de kast waar sigaretten staan. De daders komen er achter dat deze achter de afgesloten kassaruimte liggen en lopen direct weer de winkel uit. Er is niets buit gemaakt, maar de schade is erg groot. Ze zijn gevlucht in een donker kleurige auto.

Vragen

Wie (her)kent de dieven? Wie heeft er iets gezien op zaterdagochtend 14 januari tussen 3.30 en 4 uur of heeft andere informatie wat kan helpen in het onderzoek? Bel met de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Dit kan ook anoniem op 0800-7000.

Foto en tekst: Politie.nl video:  Bureau Rijnmond Youtube

 

 

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!