Gewonde bij flinke aanrijding N206 Zoetermeer

Date:

Deel bericht:

​Op vrijdag 27 januari heeft er een kop-staart botsing plaatsgevonden op de N206 in Zoetermeer. Een persoon  is hierbij gewond geraakt. Het ongeval gebeurde omstreeks half twee vanmiddag. Gealarmeerde hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gekomen.

Door onbekende oorzaak zijn twee automobilisten op elkaar gereden. Een persoon is door het ambulancepersoneel gecontroleerd en ter controle vervoerd naar het ziekenhuis. Door het incident ontstond er een flinke file op de N206 in beide richtingen wat de nodige vertraging opleverde.

- Advertisement -

Beide voertuigen hebben flinke schade opgelopen en zullen worden afgevoerd door een bergingsbedrijf.

Foto’s : Sander van den Berg

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd