Automobilist rijdt op agent in en vlucht Schelphoekstraat Zierikzee

Date:

Deel bericht:

Zierikzee – Een automobilist heeft vrijdagavond op het parkeerterrein van de Lidl aan de Schelphoekstraat geprobeerd in te rijden op een politieagent. De agent was ter plaatse gegaan na een melding van vuurwerkoverlast. Bij aankomst reed de bestuurder in op één van de agenten. De agent zag zich genoodzaakt om waarschuwingsschoten te lossen.

De automobilist wist echter te ontkomen en een grote zoekactie werd gestart. De politie kreeg ondersteuning van een politiehelikopter en agenten uit omliggende korpsen waaronder die van Rotterdam. Op diverse punten werd een groot gebied afgezet. De auto werd helaas niet meer gevonden..

- Advertisement -

Het parkeerterrein is afgezet voor sporenonderzoek. De forensische opsporing heeft ter plekke sporen veiliggesteld. Naar de verdachte wordt nog gezocht, de politie gaat hiervoor onder andere gebruik maken van bijvoorbeeld camerabeelden. Volgens de politie is er niemand gewond geraakt.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd