BURGERNET OPROEP : Beroving Port Saidstraat Rotterdam

zaterdag 28 januari 2017 21:44

Rotterdam / Capelle – De politie is op zoek naar twee daders van een beroving. Het gaat om een beroving in de Port-Saidstraat door een lichtgetinte en donkergetinte jongen op een fiets. Ze zijn 17-20 jaar oud. Één van hen had een donkerblauwe jas.

De verdachten zijn mogelijk richting Capelle Schollevaar of de Wijk Oosterflank in gevlucht. Bij zien bel direct 112

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

BURGERNET OPROEP : Beroving Port Saidstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam / Capelle – De politie is op zoek naar twee daders van een beroving. Het gaat om een beroving in de Port-Saidstraat door een lichtgetinte en donkergetinte jongen op een fiets. Ze zijn 17-20 jaar oud. Één van hen had een donkerblauwe jas.

De verdachten zijn mogelijk richting Capelle Schollevaar of de Wijk Oosterflank in gevlucht. Bij zien bel direct 112

 

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!