Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding verdachten Witte de Withstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft zaterdagmorgen in een bar aan de Witte de Withstraat vier mannen aangehouden. De politie kreeg van een vrouw een melding dat ze was bedreigd met een vuurwapen. Agenten gingen op onderzoek uit en kwamen uit in de bar. Aldaar hebben ze doormiddel van een BTGV de vier verdachten aangehouden. Hierbij is onder andere een waarschuwingsschot gelost.

Waarom het schot werd gelost is niet bekend. Bij doorzoeking van één van de voertuigen van de verdachten werd een doorgeladen vuurwapen aangetroffen. Agenten hebben deze vervolgens veiliggesteld. De mannen zijn ingesloten. De auto is eveneens in beslag genomen.

- Advertisement -

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd