Politie lost waarschuwingsschot na achtervolging Groene Kruisweg Rotterdam

zaterdag 28 januari 2017 09:44

Rotterdam – De politie heeft vrijdagavond een waarschuwingsschot gelost na een achtervolging. De politie zette een bestuurder voor een controle op de Zuiderparkweg aan de kant. De man werd gevraagd naar zijn papieren waarna hij er als een speer vandoor ging.

Op de Groene Kruisweg reed de bestuurder met hoge snelheid uit de bocht, hij raakte een lantaarnpaal en wilde vervolgens te voet verder vluchten. Een agent loste een schot en de verdachte gaf zich direct over. Hij is aangehouden en ingesloten op het bureau. Na controle in de auto werd er een flinke hoeveelheid tassen met hennep aangetroffen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie lost waarschuwingsschot na achtervolging Groene Kruisweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft vrijdagavond een waarschuwingsschot gelost na een achtervolging. De politie zette een bestuurder voor een controle op de Zuiderparkweg aan de kant. De man werd gevraagd naar zijn papieren waarna hij er als een speer vandoor ging.

Op de Groene Kruisweg reed de bestuurder met hoge snelheid uit de bocht, hij raakte een lantaarnpaal en wilde vervolgens te voet verder vluchten. Een agent loste een schot en de verdachte gaf zich direct over. Hij is aangehouden en ingesloten op het bureau. Na controle in de auto werd er een flinke hoeveelheid tassen met hennep aangetroffen.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!