Politie lost waarschuwingsschot na achtervolging Groene Kruisweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft vrijdagavond een waarschuwingsschot gelost na een achtervolging. De politie zette een bestuurder voor een controle op de Zuiderparkweg aan de kant. De man werd gevraagd naar zijn papieren waarna hij er als een speer vandoor ging.

Op de Groene Kruisweg reed de bestuurder met hoge snelheid uit de bocht, hij raakte een lantaarnpaal en wilde vervolgens te voet verder vluchten. Een agent loste een schot en de verdachte gaf zich direct over. Hij is aangehouden en ingesloten op het bureau. Na controle in de auto werd er een flinke hoeveelheid tassen met hennep aangetroffen.

- Advertisement -

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd