Peperdure Lamborghini Murcielago gecrasht op Weena Rotterdam

zondag 29 januari 2017 09:26

Rotterdam – De eigenaar van een peperdure Lamborghini Murcielago heeft rond middernacht een peperdure crash gehad met zijn sportwagen. Op het Weena vlakbij het Hofplein raakte de bestuurder door een nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en reed tegen een paal.

De bestuurder raakte lichtgewond en moest naar het ziekenhuis. De auto van ruim 200.000 euro uit 2006 raakte zwaarbeschadigd. Of de auto ook totalloss is, is onbekend. De politie heeft de auto voor nader onderzoek in beslag genomen. Zij konden dan ook nog geen verklaring geven voor de toedracht van deze dure crash.

De onderstaande foto was in betere tijden

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Peperdure Lamborghini Murcielago gecrasht op Weena Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De eigenaar van een peperdure Lamborghini Murcielago heeft rond middernacht een peperdure crash gehad met zijn sportwagen. Op het Weena vlakbij het Hofplein raakte de bestuurder door een nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en reed tegen een paal.

De bestuurder raakte lichtgewond en moest naar het ziekenhuis. De auto van ruim 200.000 euro uit 2006 raakte zwaarbeschadigd. Of de auto ook totalloss is, is onbekend. De politie heeft de auto voor nader onderzoek in beslag genomen. Zij konden dan ook nog geen verklaring geven voor de toedracht van deze dure crash.

De onderstaande foto was in betere tijden

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!