Meisje (10) overleden na aanrijding Middelweg Vierpolders

maandag 30 januari 2017 22:54

Vierpolders – Het 10-jarige meisje die gisterenmiddag op de Middelweg is aangereden is vanmiddag aan haar verwondingen overleden. Het meisje werd samen met haar vader door een bestelauto geschept. Deze had hen niet zien lopen over de weg.

De kinderen van haar school zijn vanavond bijeen gekomen om stil te staan bij haar overlijden. Het meisje was gisteren in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, nadat ze ter plekke is gereanimeerd door hulpverleners. De verslagenheid in het dorm is groot De vader van het meisje ligt nog altijd zwaargewond in het ziekenhuis.

Ook de bestuurder een 74-jarige man uit Vierpolders is er helemaal kapot van. Tegen het AD vertelde hij het ongeluk heel de tijd voor zich ziet. Hij hoopt dat hij met de familie mag gaan praten.

De politie doet nog altijd onderzoek naar de exacte toedracht. De bestuurder heeft verteld dat hij ze niet heeft zien lopen op het boerenlandweggetje. Hij reed ze aan toen ze samen met een kruiwagen liepen. De politie spreekt voorlopig van een noodlottige aanrijding.

Foto’s : Erik Terpstra

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Meisje (10) overleden na aanrijding Middelweg Vierpolders
Schrijver:

 

 

Vierpolders – Het 10-jarige meisje die gisterenmiddag op de Middelweg is aangereden is vanmiddag aan haar verwondingen overleden. Het meisje werd samen met haar vader door een bestelauto geschept. Deze had hen niet zien lopen over de weg.

De kinderen van haar school zijn vanavond bijeen gekomen om stil te staan bij haar overlijden. Het meisje was gisteren in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, nadat ze ter plekke is gereanimeerd door hulpverleners. De verslagenheid in het dorm is groot De vader van het meisje ligt nog altijd zwaargewond in het ziekenhuis.

Ook de bestuurder een 74-jarige man uit Vierpolders is er helemaal kapot van. Tegen het AD vertelde hij het ongeluk heel de tijd voor zich ziet. Hij hoopt dat hij met de familie mag gaan praten.

De politie doet nog altijd onderzoek naar de exacte toedracht. De bestuurder heeft verteld dat hij ze niet heeft zien lopen op het boerenlandweggetje. Hij reed ze aan toen ze samen met een kruiwagen liepen. De politie spreekt voorlopig van een noodlottige aanrijding.

Foto’s : Erik Terpstra

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!