Meisje (10) overleden na aanrijding Middelweg Vierpolders

Date:

Share post:

Vierpolders – Het 10-jarige meisje die gisterenmiddag op de Middelweg is aangereden is vanmiddag aan haar verwondingen overleden. Het meisje werd samen met haar vader door een bestelauto geschept. Deze had hen niet zien lopen over de weg.

De kinderen van haar school zijn vanavond bijeen gekomen om stil te staan bij haar overlijden. Het meisje was gisteren in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, nadat ze ter plekke is gereanimeerd door hulpverleners. De verslagenheid in het dorm is groot De vader van het meisje ligt nog altijd zwaargewond in het ziekenhuis.

- Advertisement -

Ook de bestuurder een 74-jarige man uit Vierpolders is er helemaal kapot van. Tegen het AD vertelde hij het ongeluk heel de tijd voor zich ziet. Hij hoopt dat hij met de familie mag gaan praten.

De politie doet nog altijd onderzoek naar de exacte toedracht. De bestuurder heeft verteld dat hij ze niet heeft zien lopen op het boerenlandweggetje. Hij reed ze aan toen ze samen met een kruiwagen liepen. De politie spreekt voorlopig van een noodlottige aanrijding.

Foto’s : Erik Terpstra

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd