Meisje (10) overleden na aanrijding Middelweg Vierpolders

Date:

Deel bericht:

Vierpolders – Het 10-jarige meisje die gisterenmiddag op de Middelweg is aangereden is vanmiddag aan haar verwondingen overleden. Het meisje werd samen met haar vader door een bestelauto geschept. Deze had hen niet zien lopen over de weg.

De kinderen van haar school zijn vanavond bijeen gekomen om stil te staan bij haar overlijden. Het meisje was gisteren in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, nadat ze ter plekke is gereanimeerd door hulpverleners. De verslagenheid in het dorm is groot De vader van het meisje ligt nog altijd zwaargewond in het ziekenhuis.

- Advertisement -

Ook de bestuurder een 74-jarige man uit Vierpolders is er helemaal kapot van. Tegen het AD vertelde hij het ongeluk heel de tijd voor zich ziet. Hij hoopt dat hij met de familie mag gaan praten.

De politie doet nog altijd onderzoek naar de exacte toedracht. De bestuurder heeft verteld dat hij ze niet heeft zien lopen op het boerenlandweggetje. Hij reed ze aan toen ze samen met een kruiwagen liepen. De politie spreekt voorlopig van een noodlottige aanrijding.

Foto’s : Erik Terpstra

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Automobilist onder invloed rijdt motorrijder aan Vaanweg Rotterdam

Rotterdam - Een motorrijder is vrijdagmiddag op de Vaanweg in Rotterdam aangereden door een automobilist. Door de aanrijding...

Hoe gefrustreerde student Fouad L. drie onschuldige mensen van het leven beroofde door psychotisch gedrag

Rotterdam - Wat begint met een melding van een woningbrand aan het Heiman Dullaertplein in Rotterdam, mondt uiteindelijk...

Man (32) schiet mensen dood in Rotterdamse woning en pleegt aanslag in Erasmus MC met meerdere gewonden

Rotterdam - Een 32-jarige man is donderdagmiddag op het helideck van het Erasmus Mc in Rotterdam aangehouden nadat...

Explosie bij woning Groepstraat Rotterdam

Rotterdam - Na een handgranaat en een bekladding met een dreigende tekst is er op klaarlichte dag bij...