Politie vindt gestolen Old English Bulldog puppy van zorgboerderij terug

maandag 30 januari 2017 00:21

Breda – De politie van het team Markdal en Weerijs hebben één van de gestolen pups van Zorgboerderij “De Mekkerbek” aangetroffen in Baarle Nassau. Vier puppy’s Old English Bulldogs waren gestolen. De bewoners waren er intens verdrietig om.

Dankzij Social Media herkende iemand op Marktplaats één van de pups. De politie werd getipt die deze natrok en daarna bij een woning in Breda-Tuinzigt ging kijken. Daar troffen ze waarschijnlijk één van de gestolen pups terug. De 22-jarige bewoner werd aangehouden. Of de andere hondjes ook zijn gevonden is niet bekend

Foto : Politie Breda

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie vindt gestolen Old English Bulldog puppy van zorgboerderij terug
Schrijver:

 

 

Breda – De politie van het team Markdal en Weerijs hebben één van de gestolen pups van Zorgboerderij “De Mekkerbek” aangetroffen in Baarle Nassau. Vier puppy’s Old English Bulldogs waren gestolen. De bewoners waren er intens verdrietig om.

Dankzij Social Media herkende iemand op Marktplaats één van de pups. De politie werd getipt die deze natrok en daarna bij een woning in Breda-Tuinzigt ging kijken. Daar troffen ze waarschijnlijk één van de gestolen pups terug. De 22-jarige bewoner werd aangehouden. Of de andere hondjes ook zijn gevonden is niet bekend

Foto : Politie Breda

 

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Pijnacker - Zaterdagavond 8 augustus rond 19.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Oude Leedeweg in Pijnacker. Een Chervolet terreinwagen is van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot terechtgekomen. Twee personen zijn bij het ongeval gewond geraakt en...

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Houten - Zaterdagmiddag 8 augustus rond 14.25 uur was een enorme brand ontstaan bij Domino's Pizza bij het winkelcentrum aan de Het Rond in Houten. De brandweer heeft opgeschaald naar Grip 1, waarna vele wagens konden worden ingezet. De vlammen sloegen uit het pand...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!