Burgemeester Oskam gemeente Capelle aan den IJssel huldigt drie Capellenaren

dinsdag 31 januari 2017 16:21

Capelle aan den IJssel – Namens de Maatschappij tot Redding van Drenkelingen huldigde burgemeester Peter Oskam gisteren drie Capellenaren die in 2016 mensen uit het water hebben gered. “Een bekroning voor hun moedige en doeltreffende optreden”, aldus burgemeester Oskam. De redders ontvingen een medaille en een oorkonde.

Eén van de redders heeft in april twee dames bevrijd uit een auto die te water was geraakt op de Puccinipassage. In augustus heeft een andere redder een visser uit het water gered, die door een ongelukkige manoeuvre te water was geraakt met zijn scootmobiel.

 

In september viel mevrouw Van den Berg-Remmerswaal, tijdens het voeren van de eendjes, in de sloot aan de Kerklaan. Hoewel diverse omstanders hier getuige van waren, is het aan de kordaatheid van mevrouw Leentjes te danken dat mevrouw Van den Berg het leven is gered. De zoon van mevrouw Van den Berg heeft mevrouw Leentjes voorgedragen en was ontzettend trots op de redder van zijn moeder.

 

0 reacties

Burgemeester Oskam gemeente Capelle aan den IJssel huldigt drie Capellenaren
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Namens de Maatschappij tot Redding van Drenkelingen huldigde burgemeester Peter Oskam gisteren drie Capellenaren die in 2016 mensen uit het water hebben gered. “Een bekroning voor hun moedige en doeltreffende optreden”, aldus burgemeester Oskam. De redders ontvingen een medaille en een oorkonde.

Eén van de redders heeft in april twee dames bevrijd uit een auto die te water was geraakt op de Puccinipassage. In augustus heeft een andere redder een visser uit het water gered, die door een ongelukkige manoeuvre te water was geraakt met zijn scootmobiel.

 

In september viel mevrouw Van den Berg-Remmerswaal, tijdens het voeren van de eendjes, in de sloot aan de Kerklaan. Hoewel diverse omstanders hier getuige van waren, is het aan de kordaatheid van mevrouw Leentjes te danken dat mevrouw Van den Berg het leven is gered. De zoon van mevrouw Van den Berg heeft mevrouw Leentjes voorgedragen en was ontzettend trots op de redder van zijn moeder.

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!