Politie roept Amersfoortse “Busrukker” op om zich te melden

Date:

Deel bericht:

Amersfoort – De politie heeft de masturberende man in een Amersfoortse bus woensdag opgeroepen om zich te melden. De politie geeft de man een eerlijke kans om zichzelf kenbaar te maken, doet hij dit niet dan zal de politie de bewakingsbeelden van de bus online plaatsen. De man is dan te zien dat hij zichzelf bevredigde.

Volgens de politie zou de man zich mogelijk meerdere keren hebben bevredigd. De omroep had de man al gedoopt tot busrukker. Een 19-jarig meisje was zich in een bus Syntus kapot geschrokken toen de man op 23 december zijn geslachtsdeel tevoorschijn haalde. De chauffeur belde 112 maar de man was al gevlogen. De man is ongeveer tussen de 25 en 30 jaar oud. Hij droeg onder andere een witte handtas bij zich.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd