Wederom zware crash Burgemeester van Beresteijnlan Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Op de Burgemeester van Beresteijnlaan heeft vanmorgen een zware crash plaatsgevonden. Twee automobilisten waren frontaal tegen elkaar aan gereden. Één persoon raakte daardoor behoorlijk gewond en moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht.

Volgens getuigen zou één van de twee in de bocht hebben ingehaald, dit zou gegaan zijn met een forse snelheid. De twee konden daarna elkaar niet meer ontwijken. De politie heeft ter plekke dan ook groot onderzoek gestart naar de aanrijding.

- Advertisement -

De weg staat bekend om de vele ongevallen. Het is een weg waar 50km/u gereden mag worden. Echter wordt deze snelheid vaak fors overschreden en wordr er veel over de doorgetrokken streep ingehaald. De gemeente is al met een herinrichtingsplan van de weg bezig.

Foto’s : Handhaving Capelle

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd