Wederom zware crash Burgemeester van Beresteijnlan Capelle aan den IJssel

woensdag 1 februari 2017 18:02

Capelle aan den IJssel – Op de Burgemeester van Beresteijnlaan heeft vanmorgen een zware crash plaatsgevonden. Twee automobilisten waren frontaal tegen elkaar aan gereden. Één persoon raakte daardoor behoorlijk gewond en moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht.

Volgens getuigen zou één van de twee in de bocht hebben ingehaald, dit zou gegaan zijn met een forse snelheid. De twee konden daarna elkaar niet meer ontwijken. De politie heeft ter plekke dan ook groot onderzoek gestart naar de aanrijding.

De weg staat bekend om de vele ongevallen. Het is een weg waar 50km/u gereden mag worden. Echter wordt deze snelheid vaak fors overschreden en wordr er veel over de doorgetrokken streep ingehaald. De gemeente is al met een herinrichtingsplan van de weg bezig.

Foto’s : Handhaving Capelle

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Wederom zware crash Burgemeester van Beresteijnlan Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Op de Burgemeester van Beresteijnlaan heeft vanmorgen een zware crash plaatsgevonden. Twee automobilisten waren frontaal tegen elkaar aan gereden. Één persoon raakte daardoor behoorlijk gewond en moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht.

Volgens getuigen zou één van de twee in de bocht hebben ingehaald, dit zou gegaan zijn met een forse snelheid. De twee konden daarna elkaar niet meer ontwijken. De politie heeft ter plekke dan ook groot onderzoek gestart naar de aanrijding.

De weg staat bekend om de vele ongevallen. Het is een weg waar 50km/u gereden mag worden. Echter wordt deze snelheid vaak fors overschreden en wordr er veel over de doorgetrokken streep ingehaald. De gemeente is al met een herinrichtingsplan van de weg bezig.

Foto’s : Handhaving Capelle

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!