Defect in elektriciteitsstation oorzaak van donkere straten in Rotterdam, Capelle en Langsingerland

donderdag 2 februari 2017 19:26

Rotterdam – Het is vrij donker buiten, op veel plekken zijn vanwege een fout in een centrale de straatlantaarns niet aangegaan. In het grote delen van Rotterdam, Lansngerland en Capelle aan den IJssel kwamen de meldingen binnen het donker was. Omstreeks 19.00 was op de meeste plekken de verlichting weer aan.

Volgens netbeheerder Stedin was er een probleem met het mechanisme in een elektriciteitsstation in Ommoord dat zorgt voor het aanzetten van de straatverlichting in de regio. De politie heeft ten tijde van de storing extra gesurveilleerd.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Defect in elektriciteitsstation oorzaak van donkere straten in Rotterdam, Capelle en Langsingerland
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Het is vrij donker buiten, op veel plekken zijn vanwege een fout in een centrale de straatlantaarns niet aangegaan. In het grote delen van Rotterdam, Lansngerland en Capelle aan den IJssel kwamen de meldingen binnen het donker was. Omstreeks 19.00 was op de meeste plekken de verlichting weer aan.

Volgens netbeheerder Stedin was er een probleem met het mechanisme in een elektriciteitsstation in Ommoord dat zorgt voor het aanzetten van de straatverlichting in de regio. De politie heeft ten tijde van de storing extra gesurveilleerd.

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!