Fietser zwaargewond, politie op zoek naar VW Caddy Kreekhuizenplein Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Donderdagavond omstreeks 22.00 uur is een fietser zwaargewond geraakt na een aanrijding met een bestelauto. De bestuurder van een VW Caddy reed op de rotonde van het Kreekhuizenplein de twee fietsers aan en reed daarna door.

Een buschauffeur en een toevallige passerende officier van de brandweer hebben eerste hulp verleend. Één van de slachtoffers raakte zwaargewond, deze is met onbekende maar zware verwondingen met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De andere fietser kwam met de schrik vrij.

De politie is ter plekke een onderzoek gestart. Ze zijn op zoek naar een Witte VW Caddy met forse schade aan de voorzijde. Ook mist deze auto het embleem aan de voorkant. Bij aantreffen kunt u 0900-8844 bellen.

Foto :  Jerry Lussenburg / IJsselmondenieuws.nl

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd