Jongeman overvalt Kwik-fit Noorderhagen Rotterdam

donderdag 2 februari 2017 19:16

Rotterdam – Een overvaller zag donderdag rond sluitingstijd kans om een garagebedrijf aan de Noorderhagen te overvallen. Hij verliet het pand met geld op zak en werd niet meer gevonden.

Met een mes bedreigde de overvaller rond vijf uur het personeel van het garagebedrijf. Hij eiste geld, kreeg dit mee en vertrok. Een getuige zag de jongeman vluchten over het voetpad richting de Zuiderhagen. Hij werd niet meer gevonden.

De politie stelt een onderzoek in en vraagt getuigen informatie door te geven via 0900-8844 of gebruik onderstaand tipformulier. Anoniem kan ook via 0800-7000. Alle informatie is welkom!

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Jongeman overvalt Kwik-fit Noorderhagen Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een overvaller zag donderdag rond sluitingstijd kans om een garagebedrijf aan de Noorderhagen te overvallen. Hij verliet het pand met geld op zak en werd niet meer gevonden.

Met een mes bedreigde de overvaller rond vijf uur het personeel van het garagebedrijf. Hij eiste geld, kreeg dit mee en vertrok. Een getuige zag de jongeman vluchten over het voetpad richting de Zuiderhagen. Hij werd niet meer gevonden.

De politie stelt een onderzoek in en vraagt getuigen informatie door te geven via 0900-8844 of gebruik onderstaand tipformulier. Anoniem kan ook via 0800-7000. Alle informatie is welkom!

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!