Patiënt TBS-kliniek Kijvelanden steekt medewerker, medewerker ernstig gewond Poortugaal

vrijdag 3 februari 2017 13:30

Poortugaal – Een medewerker van TBS-kliniek de Kijvelanden is vrijdagmiddag ernstig gewond geraakt. De medewerker werd met een mes neergestoken door een patiënt. Het slachtoffer is zo ernstig gewond dat deze met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht.

Volgens ooggetuigen zouden meerdere medewerkers zijn aangevallen, de politie kan dit echter nog niet bevestigen. De man zou zich hebben verschanst in een aparte ruimte van de kliniek. Een speciaal politieteam gaat proberen de man eruit te halen.

https://twitter.com/POL_Faust/status/827492455977193472

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Patiënt TBS-kliniek Kijvelanden steekt medewerker, medewerker ernstig gewond Poortugaal
Schrijver:

 

 

Poortugaal – Een medewerker van TBS-kliniek de Kijvelanden is vrijdagmiddag ernstig gewond geraakt. De medewerker werd met een mes neergestoken door een patiënt. Het slachtoffer is zo ernstig gewond dat deze met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht.

Volgens ooggetuigen zouden meerdere medewerkers zijn aangevallen, de politie kan dit echter nog niet bevestigen. De man zou zich hebben verschanst in een aparte ruimte van de kliniek. Een speciaal politieteam gaat proberen de man eruit te halen.

https://twitter.com/POL_Faust/status/827492455977193472

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!