Uitslaande brand houtverwerkingsbedrijf Energiebaan Oude-Tonge

vrijdag 3 februari 2017 20:18

Oude Tonge – Aan de Energiebaan in Oude-Tonge  is vrijdagavond aan begin van avond een brand onstaan in een houtverwerkingsbedrijf. Brandweer heeft opgeschaald en zet meer voertuigen en personeel in om de brand te bestrijden.

De grote loods met een kantoorgedeelte staat in brand. Met meerdere waterkanonnen is brandweer bezig de brand te bestrijden.

Foto Twitter : Kees van den Berg

 

 

0 reacties

Uitslaande brand houtverwerkingsbedrijf Energiebaan Oude-Tonge
Schrijver:

 

 

Oude Tonge – Aan de Energiebaan in Oude-Tonge  is vrijdagavond aan begin van avond een brand onstaan in een houtverwerkingsbedrijf. Brandweer heeft opgeschaald en zet meer voertuigen en personeel in om de brand te bestrijden.

De grote loods met een kantoorgedeelte staat in brand. Met meerdere waterkanonnen is brandweer bezig de brand te bestrijden.

Foto Twitter : Kees van den Berg

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!