Flinke ravage na ongeval De Bree Nieuwerbrug

zaterdag 4 februari 2017 22:08

Nieuwerbrug – De bestuurder van een bestelauto heeft zaterdagmiddag een fors éénzijdig ongeval op de Bree veroorzaakt. De bestuurder verloor de macht over het stuurde en ramde een geparkeerde auto. De bestelauto reed vervolgens de sloot in.

Twee personen raakten te water en konden het voertuig verlaten. Twee personen raakten er gewond, één van hen is naar het ziekenhuis gebracht. De ravage was groot twee auto’s zijn zwaar beschadigd geraakt. Een berger heeft ze meegenomen.

 

Foto’s : Remco F Gerritsen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Flinke ravage na ongeval De Bree Nieuwerbrug
Schrijver:

 

 

Nieuwerbrug – De bestuurder van een bestelauto heeft zaterdagmiddag een fors éénzijdig ongeval op de Bree veroorzaakt. De bestuurder verloor de macht over het stuurde en ramde een geparkeerde auto. De bestelauto reed vervolgens de sloot in.

Twee personen raakten te water en konden het voertuig verlaten. Twee personen raakten er gewond, één van hen is naar het ziekenhuis gebracht. De ravage was groot twee auto’s zijn zwaar beschadigd geraakt. Een berger heeft ze meegenomen.

 

Foto’s : Remco F Gerritsen

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!