Kazerne Mijnsherenlaan toont reddingsactie van poes

zaterdag 4 februari 2017 17:06

Rotterdam – Voor de hulpverleners staat voorop dat zij klaarstaan voor mens en dier. Enige tijd geleden haalden de helden van Kazerne Mijnsheerenlaan een poes uit een brandenden woning. Op een video laten ze zien hoe het beestje werd gered.

De poes werd naar buiten gebracht en kreeg daar in afwachting van de dierenambulance zuurtstof vanuit het ademluchtmasker van de brandweerman. Ook krijgt het beestje water toegediend. Het beestje zou het overleefd hebben.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kazerne Mijnsherenlaan toont reddingsactie van poes
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Voor de hulpverleners staat voorop dat zij klaarstaan voor mens en dier. Enige tijd geleden haalden de helden van Kazerne Mijnsheerenlaan een poes uit een brandenden woning. Op een video laten ze zien hoe het beestje werd gered.

De poes werd naar buiten gebracht en kreeg daar in afwachting van de dierenambulance zuurtstof vanuit het ademluchtmasker van de brandweerman. Ook krijgt het beestje water toegediend. Het beestje zou het overleefd hebben.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!