Kopers en dealer het haasje tijdens gerichte drugscontrole in Rotterdam

zaterdag 4 februari 2017 22:52

Rotterdam – De politie van Delfshaven heeft zaterdagmiddag een drugsdealer en diverse kopers kunnen aanhouden. De politie had meerdere klachten binnengekregen van omwonenden dat er iets niet pluis zou zijn. De politie startte een gerichte actie om de drugsoverlast te kunnen stoppen en stapte een woning binnen.

Al snel waren ze getuigen van een drugsdeal, zowel de dealer als enkele kopers konden worden aangehouden. Bij fouillering kwam er een grote hoeveel drugs naar voren, daarnaast werd zijn woning doorzocht. Ook daar kwam een grote hoeveel drugs naar voren. De man zal zich moeten verantwoorden voor ondermijning. Daarnaast werd er een identiteitsbewijs van de eigenaar aangetroffen, deze bleek nog vijf jaar gevangenisstraf voor de boeg te hebben. Deze is dan ook aangehouden en ingesloten om zijn straf verder uit te zitten.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kopers en dealer het haasje tijdens gerichte drugscontrole in Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie van Delfshaven heeft zaterdagmiddag een drugsdealer en diverse kopers kunnen aanhouden. De politie had meerdere klachten binnengekregen van omwonenden dat er iets niet pluis zou zijn. De politie startte een gerichte actie om de drugsoverlast te kunnen stoppen en stapte een woning binnen.

Al snel waren ze getuigen van een drugsdeal, zowel de dealer als enkele kopers konden worden aangehouden. Bij fouillering kwam er een grote hoeveel drugs naar voren, daarnaast werd zijn woning doorzocht. Ook daar kwam een grote hoeveel drugs naar voren. De man zal zich moeten verantwoorden voor ondermijning. Daarnaast werd er een identiteitsbewijs van de eigenaar aangetroffen, deze bleek nog vijf jaar gevangenisstraf voor de boeg te hebben. Deze is dan ook aangehouden en ingesloten om zijn straf verder uit te zitten.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!