Man vanuit auto beschoten, verdachte aangehouden Heemraadssingel Rotterdam

zaterdag 4 februari 2017 16:56

Rotterdam – Agenten hielden zaterdagmiddag met hulp van alerte getuigen op de Coolhaven een 58-jarige Rotterdammer aan. Hij wordt ervan verdacht op de Heemraadsingel vanuit zijn auto op een man te hebben geschoten met een jachtgeweer. In zijn auto werd ook een jachtgeweer aangetroffen. Niemand raakte gewond.

Om 15:30 uur werden schoten gehoord op de Heemraadsingel ter hoogte van de Rochussenstraat. Alerte getuigen gaven de toegesnelde agenten een goede omschrijving van de auto waarin de verdachte wegreed. Na een korte zoektocht zagen ze de auto staan op de Coolhaven. De verdachte was inmiddels uitgestapt.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man vanuit auto beschoten, verdachte aangehouden Heemraadssingel Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Agenten hielden zaterdagmiddag met hulp van alerte getuigen op de Coolhaven een 58-jarige Rotterdammer aan. Hij wordt ervan verdacht op de Heemraadsingel vanuit zijn auto op een man te hebben geschoten met een jachtgeweer. In zijn auto werd ook een jachtgeweer aangetroffen. Niemand raakte gewond.

Om 15:30 uur werden schoten gehoord op de Heemraadsingel ter hoogte van de Rochussenstraat. Alerte getuigen gaven de toegesnelde agenten een goede omschrijving van de auto waarin de verdachte wegreed. Na een korte zoektocht zagen ze de auto staan op de Coolhaven. De verdachte was inmiddels uitgestapt.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!