Kleine brandweerauto betrokken bij ongeval Klapwijkseweg Berkel en Rodenrijs

zondag 5 februari 2017 20:50

Berkel en Rodenrijs – Een kleine brandweerauto is vanmiddag betrokken geweest bij een ongeval. Op de Klapwijkseweg moest het Snelle Interventie Voertuig (SIV) remmen voor een paar overstekende dieren. Een tweetal automobilisten achterop konden niet op tijd remmen en reden tegen de brandweerauto.

Degene direct achter de brandweerauto kon mogelijk nog op tijd remmen, degene daarachter niet waarna deze vol achterop reed. De andere wagen schoof mogelijk door de klap door tegen de brandweerauto. Een inzittende van één van de personenauto’s raakte gewond en moest naar het ziekenhuis.

De brandweerauto raakte niet zo zwaarbeschadigd en kon zelf verder rijden. De andere twee zijn afgevoerd door een berger.

Foto’s : Norbert Verhoeff

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kleine brandweerauto betrokken bij ongeval Klapwijkseweg Berkel en Rodenrijs
Schrijver:

 

 

Berkel en Rodenrijs – Een kleine brandweerauto is vanmiddag betrokken geweest bij een ongeval. Op de Klapwijkseweg moest het Snelle Interventie Voertuig (SIV) remmen voor een paar overstekende dieren. Een tweetal automobilisten achterop konden niet op tijd remmen en reden tegen de brandweerauto.

Degene direct achter de brandweerauto kon mogelijk nog op tijd remmen, degene daarachter niet waarna deze vol achterop reed. De andere wagen schoof mogelijk door de klap door tegen de brandweerauto. Een inzittende van één van de personenauto’s raakte gewond en moest naar het ziekenhuis.

De brandweerauto raakte niet zo zwaarbeschadigd en kon zelf verder rijden. De andere twee zijn afgevoerd door een berger.

Foto’s : Norbert Verhoeff

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!