Medewerker TBS-Kijvelanden overleden aan verwondingen steekpartij Poortugaal

zondag 5 februari 2017 18:24

Poortugaal – De 25-jarige medewerker van de TBS-Kliniek de Kijvelanden is zondag aan zijn verwondingen overleden. Het slachtoffer werd tijdens zijn werk neergestoken door een 44-jarige patiënt. Het slachtoffer werd neergestoken met een schaar.

De verdachte zou al 15 jaar worden behandeld aan agressieproblemen. De medewerker werd door een nog onbekende reden meermaals gestoken, hij werd gereanimeerd en in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Afgelopen zondag overleed hij. Hij werkte pas een paar maanden bij de instelling.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Medewerker TBS-Kijvelanden overleden aan verwondingen steekpartij Poortugaal
Schrijver:

 

 

Poortugaal – De 25-jarige medewerker van de TBS-Kliniek de Kijvelanden is zondag aan zijn verwondingen overleden. Het slachtoffer werd tijdens zijn werk neergestoken door een 44-jarige patiënt. Het slachtoffer werd neergestoken met een schaar.

De verdachte zou al 15 jaar worden behandeld aan agressieproblemen. De medewerker werd door een nog onbekende reden meermaals gestoken, hij werd gereanimeerd en in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Afgelopen zondag overleed hij. Hij werkte pas een paar maanden bij de instelling.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!